Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger.
Vend kødet i mel, tilsat salt og peber.
Brun kødet i margarine i en gryde, eventuelt ad et par gange.
Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden.
Hæld bouillon ved og tomaterne med noget af væden.
Kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum.
Lad retten koge under låg og ved svag varme, ca. 1 time, til kødet er mørt.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilberedningstid:
Ca. 1 1/2 time.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5805 gange, og udskrevet 226 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider