Chokolade-smørglasur

Chokolade-smørglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lillian

Indsendt :

Ingredienser:
100 g.smør
4 spsk.kakaopulver
8 spsk.flormelis
1 spsk.nescafe udrørt i lidt vand ELLER
1 appelsin revet skal heraf
 
Opskrift:
Smørret røres blødt med kakao og flormelis. Kaffe eller revet appelsinskal tilsættes.

Tips:

Portionen passer til en kage bagt i springform.


karakterer:
Opskriften er vist 73073 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Michelle  -  2017-12-07 20:54:04
Det er rigtigt, som Ecbo skriver. Det skal ikke være smeltet smør, men bare blødt smør som skal piskes her. Glæder mig til at prøve glasuren

Ecbo  -  2017-03-18 17:53:35
Opskriften er ikke er ikke beregnet til, at smøret først skal smelte! Alt blandes på - "smøres" ej på varm kage - først når den er afkølet. Hvis man foretrækker smøret "smeltes" bliver det lidt anden konsistens.

Sebastian  -  2016-11-20 16:17:36
Mangler lidt info om ingredienserne og måske lidt om det er en glasur til kold/varm kage, kan den smøres på osv.

Simone   -  2015-07-21 12:00:24
Måske en idé at fortælle at smøret skal smeltes.

Sofie  -  2007-05-04 18:54:34
rigtig lækker mega god til banan kage