hakket pomerans eller syltet appelsinskal50 g. hakket pomerans eller syltet appelsinskal
Opskrift:
Alle ingredienser æltes grundigt sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal dog ikke blødgøres, men havde sin normale konsistens, eller bliver dejen for blød.
Den æltede dej deles op i fire lige store stykker, der hver for sig rulles til pølseform ca. 30 cm.
Pølserne trykkes ud til trekantet form og stilles til afkøling, til de er så faste at dejen kan skæres i skiver 6-7 mm. Tykkelse.
Denne dej kan således opbevares i længere tid i køleskabet og bages efter behov.
Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 7 minutter.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Tips:
706
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3377 gange, og udskrevet 64 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider