Vild rissalat

Vild rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Rissalater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ellen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.vilde ris
0.5-1 citron Saft heraf
0.75 dl.olivenolie af god kvalitet
1-2 fedpresset hvidløg
 Salt
 peber
2-3 bdt.forårsløg
4-6 gulerødder
6 store modne tomater
2 grønne peberfrugter
2 røde peberfrugter
3 dl.rosiner
S" orte oliven uden sten
 valnøddekerner
 
Opskrift:
Skyl risene godt og kog dem i rigeligt vand med lidt salt, ca 1 time. Hæld over skydende vand fra. Rens og snit forårsløgene fint. Pisk citronsaft, olie, hvidløg, salt og peber sammen og vend de varme ris i. Lad det blive koldt. Gør alle de øvrige grønsager klar: Gulerødder i halve tynde skiver Tomater og peberfrugter i tern Oliven i skiver Hæld lidt kogende vand på rosinerne ½ time, så de svulmer op. Bland det hele i et fad/skål. Drys grofthakkede valnødder over.





karakterer:
Opskriften er vist 21179 gange,
og udskrevet 659 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-18 18:18:13
super god salat. har dog byttet rosinerne ud med tranebær.