citron den gule revne skal heraf 0.5 citron den gule revne skal heraf
0.5
citron saften herfra0.5 citron saften herfra
Til kogning: Til kogning:
1
kg.
ukrydret fedt palmin eller olie1 kg. ukrydret fedt palmin eller olie
Opskrift:
Vand og fedtstof bringes i kog.
Fedtstoffet skal være helt opløst, hvorefter gryden tages af ilden.
Mel, sukker, den revne skal af frugterne og citronsaften tilsættes, og der røres til dejen slipper ske og gryde.
Æggene tilsættes lidt efter lidt, dejen skal samle sig efter hver portion tilsatte æg.
Dejen afsættes med en spiseske i den varme fedtstof, og koges til de er lysebrune.
Fedtstoffet skal holdes lige på kogepunktet, ellers bliver bollerne brændte.
Når bollerne er færdigkogte, anbringes de på fedtsugende papir.
Serveres pyntet med florsukker, syltetøj eller frugtkompot.
Tips:
807
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4316 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider