Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vafler Glutenfri

Vafler Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vafler

Hovedingrediens : Mel - Kartoffelmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.margarine
100 g.sukker
2 æggeblommer
2 stiftpiskede æggehvider
70 g.kartoffelmel
 


Opskrift:

Margarine, sukker og æggeblommer piskes godt sammen. De hårdtpiskede hvider tilsættes sammen med kartoffelmelet. Det blandes let. Bages i et margarinesmurt vaffeljern i nogle få minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 40278 gange,
og udskrevet 985 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-12 01:31:38
Jeg har et barnebarn med allergi, han er vild med vaflerne.. Jeg bruger flydende Becel i stedet for margarine..


Emma  -  2012-11-04 12:30:35
Kan man også lave vaflerne som pandekager??? <333


Linette   -  2012-07-28 21:48:13
man skal gå efter en plantemargarine for at være sikker på der intet mælk er i.. - Jeg ville selv tilsætte endten vaniljepulver eller ren vanilje, det giver lige det sidste skud. Ellers tilsæt noget appelsin saft, eller skræl (økologisk) også lige blanchere dem, så de ikke knaser (: og ja margarinen skal smeltes, ellers går det helt galt.. Ellers rigtige gode vaffler! Tjek point.. - Vil lige anbefale at lave en fersken, manderin eller appelsin, marmelade til, det sætter lige det sidste præ på de ellers gode vafler..


Linette   -  2012-07-28 21:47:16
Vaflerne kan fryses, dog bliver de mere "slatne" og lidt kedelige.. Men man kan godt (:


Linette   -  2012-07-28 21:45:34
man skal gå efter en plantemargarine for at være sikker på der intet mælk er i.. - Jeg ville selv tilsætte endten vaniljepulver eller ren vanilje, det giver lige det sidste skud. Ellers tilsæt noget appelsin saft, eller skræl (økologisk) også lige blanchere dem, så de ikke knaser (: og ja margarinen skal smeltes, ellers går det helt galt.. Ellers rigtige gode vaffler! Tjek point.. - Vil lige anbefale at lave en fersken, manderin eller appelsin, marmelade til, det sætter lige det sidste præ på de ellers gode vafler..


kirsten  -  2012-06-09 14:27:05
kan man fryse disse vafler


camilla  -  2012-06-07 11:42:40
det er men opskrift og nu har jeg gluten så det jo godt:)


emma  -  2012-02-23 14:45:38
Man skulle nok have gjort opmærksom på at magarinen skal smeltes, for ellers så går detgalt...! Det gik galt for mig, men det skal prøves igen, uden tvilv.


Annette  -  2010-11-29 05:30:34
Pragtfuld opskrift. Bruger den til min svigerdatter der hverken kan taale hvede eller majs - saa jeg var glad for denne opskrift. Tilsatte naturligvis vanilie - og de er dejlig sproede og laekre.


RUTH  -  2010-10-23 17:49:01
Hos os er vi endt op med en blanding af opskriften og kommentarene ved at spare på sukkeret til 40 gr incl. 1 tsk hjemmelavet vaniljesukker og tilsætte 1 knivspids kardemomme + 1 tsk citronsaft.-


  -  2009-11-27 14:53:55
hvis i kommer kardemomme og vanilie i efter smag., så bliver de ligesom belgiske vafler ;)


Jacob  -  2009-01-10 15:11:11
Måske man lige skulle gøre opmærksom på at margarinen skal smeltes !!


Per  -  2008-12-13 23:35:46
Der findes mælkefri margarine på markedet.


  -  2008-12-13 17:32:06
er der ikke netop mælk i margarine ???


Cathrine  -  2007-11-07 18:20:59
Så er opskriften prøevt :) umiddelbart vil jeg ikke anbefale den. Vaflerne er flotte og hæver fint, men smagen er ikke noget særligt. Meget billig opskrift.


Cathrine  -  2007-11-07 17:16:41
Dejligt med en naturlig glutenfri opskrift :) dem må jeg prøve i aften.