mælken lunes, og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med.
Mel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen formes til en kugle, der hviler et par minutter, trykkes flad og anbringes i en smurt springform eller lagkageform ca. 24 cm i diameter.
Efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Stryges med æggestrygelse og bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Når kagen er bagt og afkølet, pyntes den med florsukker, læg nogle stykker pap klippet som stjerner på kagen før den drysses med florsukker.
Tips:
797
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 6084 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider