Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sarah Bernhard Creme

Sarah Bernhard Creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.piskefløde
75 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Fløden koges op Chokoladen tilsættes Blandingen koges godt igennem

Tips:



Cremen skal altid koges dagen før den skal bruges

Cremen kan også koges med lys chokolade eller blød nougat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19786 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu