Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Provencesovs

Provencesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 løg
0.5 fedhvidløg
1 tsk.fedtstof
125 g.champignon
0.5 dl.vand
1 ds.hakkede flåede tomater
0.25 tsk.tørret oregano
0.5 tsk.herdes de provene
1 spsk.frisk persille
 salt
 peber
 evt.majsstivelse
 
Opskrift:
Løget pilles og hakkes fint. Løget og presset hvidløg svitses i fedstsoffet. Champignonerne tilsættes og svitses med. Vandet, flåede tomater, oregano, herbes de provence, hakket persille, salt og peber tilsættes. Sovsen koges i ca. 5 min, med låg og smages til med salt og peber. Ønskes en tykkere sovs, kan den jævnes med majsstivelse udrørt i vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4434 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu