Moussaka uden aubergine og kød

Moussaka uden aubergine og kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Moussaka

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
 
 Grøntsagssaucen:
1 ds.baked beanse
1 ds.hakkede tomater
3 revne gulerødder
3 fedpressede hvidløg
250 g.spinat
0.75 dl.fløde
1.5 tsk.oregano
1 tsk.rosmarin
1 tsk.tørret persille
 salt
 peber
 
 Hvid sauce:
2.5 dl.skummetmælk
 hvedemel til jævning
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i ½ cm skiver og koges 10 min. Grønsagssaucens ingredienser blandes sammen i en gryde og simre i 10 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber. skummetmælken koges op og jævnes med en meljævning til det er en tyk sauce. Et ovnfast fad smøres og der ligges først grøntsagssauce, kartofler, grøntsagssauce, kartofler, grøntsagssauce, kartofler og så hvid sauce. Varmes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Tips:

Spises med grovflute til





karakterer:
Opskriften er vist 14537 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-15 00:23:26
Det ser lækkert nok ud... men hvordan kan du kalde det moussaka, når de ingredienser, der kendetegner en moussaka, ikke indgår?!