Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskefrikadeller af gedde

Fiskefrikadeller af gedde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann-Britt

Indsendt :



Ingredienser:
 Fiskefrikadellerne:
700 g.hakket geddefileter
2 æg
1.5 løg
 Lidtcitronsaft
1.5 dl.fløde (13% eller 38%)
3 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
 
 Marinerede grøntsager:
1 løg
4 gulerødder
2 peberfrugter
2 tomater
 
 Marinade:
2 deleolie
1 delcitronsaft/hvidvinseddike
 Lidtsennep
 Salt
 peber
 
 Dressing/kold sovs:
3 dl.cheasy fraiche
 citronsaft
 Sennep
 Salt
 peber
 
 Serveres med:
 Kartofler (nyt kogte eller kartoffelbåde i ovnen)
 
Opskrift:
Geddefileterne hakkes med løg og resten af ingredienserne tilsættes. Vær forsigtig med fløden. Farsen må gerne være lidt lind men endelig ikke tynd. Lad farsen hvile lidt. Dellerne steges i lige dele planteolie og margarine ved middel varme.

Marinerede grøntsager:
Løget skæres i både. Gulerødderne skæres i stave. Koges i 5 min. i letsaltet vand. Overhældes straks med koldt vand til grøntsagerne er helt afkølede. Tomater og peberfrugter skæres i passende stykker. Alle ingredienserne rystes godt sammen og smages til. Hældes over grøntsagerne.

Dressing/kold sovs:
Bland ingredienserne sammen og smag til.

Tips:

I stedet for dressingen/den kolde sovs kan man jo i stedet lave persillesovs eller remouladesovs eller sennepssovs. Tilbehøret kan også være råkost i stedet for de marinerede grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 28020 gange,
og udskrevet 552 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kha  -  2011-01-18 12:29:25
God opskrift. Hjemme hos os er fiskefrikadeller altid et hit. Prøv at servere karrysovs til (evt lavet med fiskebouillon) Og rispilaf.