båndspagetti (de tynde )250–300 g. båndspagetti (de tynde )
1
glas
syltede rød peber i strimler1 glas syltede rød peber i strimler
1
ds.
Tun i olie1 ds. Tun i olie
Timian efter smag 1 – 2 strøgne teskeer Timian efter smag 1 – 2 strøgne teskeer
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
lille glas sort oliven uden sten1 lille glas sort oliven uden sten
1
mellem stort løg1 mellem stort løg
Revet ost Revet ost
Opskrift:
Kog båndspagettien til den, lige nøjagtig, er blød og smidig, fordel den i en rund ildfast tærteform.
Åben dåsen med tun og præs olien ud i en lille skål bland timian og knust hvidløg i olien.
Olien med krydderierne fordeles ud over spagettien, herefter findeles tunen yderligere med en gaffel og hældes, i et jævnt lag ud over spagettien og oven på igen den røde peber og tynde skiver af løg.
Til sidst lægges oliven og revet ost på – ind i ovnen på ca. 200 grader i en 20 minutters tid og vi har alle tiders spise – selv italienerne ville kunne lide den.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8269 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider