Bærrene koges i vandet under låg ca. 5 min. Mosen sødes.
Ideal jævning og vanillesukker røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min.
Den hældes i skål drysses med lidt sukker og afkøles.
Fløde eller mælk serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 38052 gange, og udskrevet 641 gange.
Energi:
KJ total 8388 (1997 kcal)
KJ pr. Portion 8388 (1997 kcal)
Vægt ialt 1504 gram
Vægt pr. Portion 1504 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 557 KJ (132 kcal) Protein 0.9 gram Fedt 12.7 gram Kulhydrat 4.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Eva - 2011-07-19 12:39:09 Kan sådan en grød fryses
Per - 2009-08-20 20:53:56 Ideal jævning B er som navnet siger, den står gerne sammen med sylteting, men kartoffelmel eller Maizena Majsstivelse kan bruges i stedet.
Ruth - 2009-08-18 12:21:33 Hvad er ideal jævning B?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider