Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Mirabellegrød, rød

Mirabellegrød, rød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Grød og VællingRet : Grød og Vælling

Hovedingrediens : Bær

MirabelleUkendt oprindelseslandIndsendt :


Mirabellegrød, rød, billede 4 Mirabellegrød, rød, billede 1 Mirabellegrød, rød, billede 2 Mirabellegrød, rød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Mirabeller, røde Beregnet ud fra udstenet vægt
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Ideal B Jævning U / farve
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Mirabellerne vaskes, flækkes og udstenes.

Bærrene koges i vandet under låg ca. 5 min. Mosen sødes.

Ideal jævning og vanillesukker røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min.

Den hældes i skål drysses med lidt sukker og afkøles.

Fløde eller mælk serveres til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26524 gange,
og udskrevet 526 gange.


Energi:
KJ total 8388 (1997 kcal)
KJ pr. Portion 8388 (1997 kcal)
Vægt ialt 1504 gram
Vægt pr. Portion 1504 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 557 KJ (132 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 12.7 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Eva  -  2011-07-19 12:39:09
Kan sådan en grød fryses


Per  -  2009-08-20 20:53:56
Ideal jævning B er som navnet siger, den står gerne sammen med sylteting, men kartoffelmel eller Maizena Majsstivelse kan bruges i stedet.


Ruth  -  2009-08-18 12:21:33
Hvad er ideal jævning B?