Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblekompot med marengs

Æblekompot med marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : laila lykke

Indsendt :



Ingredienser:
6 æbler
50 g.sukker
2 dl.vand
3 æggehvider
125 g.sukker
 
Opskrift:
Skræl æbler, halver dem og udstik ernehusene. Damp æblerne møre med sukker og vand. Hæld dem på en sigte. Læg æblerne i en pyyramide i et smurt ovnfast fad. Pisk æggehviderne stive og vend sukkeret i lidt ad gangen. Dæk æblerne med marengs og pynt evt. med marengs sprøjtet ud med en sprøjtepose. Stil fadet i oven ved 200 grader i ca 20 min.- til overfladen er gyldenbrun. Server direkte fra ovnen. God fornøjelse og velbekomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5053 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu