Pisk æg og sukker lyst og luftigt, til piskeriset danner spor. Bland kokosmel, hvedemel og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen. Rør creme fraichen og det smeltede smør i dejen. Vend den hakkede chokolade i, og fordel dejen i muffinforme. Bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 15 min, til de er gyldne og gennembagte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9006 gange, og udskrevet 232 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider