Fisk med vilde ris

Fisk med vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.lys fisk f.eks. torsk eller sej
1 porre eller 2-3 forårsløg
1 fedhvidløg
0.5 citron Saften heraf
1 dl.grøntsagsbouillon
 Krydderurter - persille purløg dild eller timian
2 tomater eller ½ rød peber
 Fløde eller cremefraiche
 Salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Svits forårsløg/porrer og hvidløg i en gryde et kort øjeblik. Tilsæt citronsaft og bouillon og herefter blandede krydderurter - helst friske, men ikke nødvendigvis alle de nævnte. Smag til med salt og peber og jævn saucen med lidt fløde eller creme fraiche, den skal ikke være tyk.

Læg fiskestykkerne i et ildfast fad og hæld saucen over. Pynt med skiver af tomat eller rød peber.

Dampes i ovnen i ca. 20 minutter.

Imens koges risblanding med vilde ris.

Tips:

Server gerne groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 19057 gange,
og udskrevet 651 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu