lys fisk f.eks. torsk eller sej3-400 g. lys fisk f.eks. torsk eller sej
1
porre eller 2-3 forårsløg1 porre eller 2-3 forårsløg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
0.5
citron Saften heraf0.5 citron Saften heraf
1
dl.
grøntsagsboullion1 dl. grøntsagsboullion
Krydderurter - persille purløg dild eller timian Krydderurter - persille purløg dild eller timian
2
tomater eller ½ rød peber2 tomater eller ½ rød peber
Fløde eller creme fraiche Fløde eller creme fraiche
Salt Salt
hvid peber hvid peber
Opskrift:
Svits forårsløg/porrer og hvidløg i en gryde et kort øjeblik. Tilsæt citronsaft og boullion og herefter blandede krydderurter - helst friske, men ikke nødvendigvis alle de nævnte.
Smag til med salt og peber og jævn saucen med lidt fløde eller creme fraiche, den skal ikke være tyk.
Læg fiskestykkerne i et ildfast fad og hæld saucen over. Pynt med skiver af tomat eller rød peber.
Dampes i ovnen i ca. 20 minutter.
Imens koges risblanding med vilde ris.
Tips:
Server gerne groft brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18215 gange, og udskrevet 625 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider