Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tiramisu med chokolade

Tiramisu med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone (Italiensk creme fraice)

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : laila lykke

Indsendt :



Ingredienser:
2 æggeblommer pasteuriserede
250 g.mascarpone(italiensk flødeost)
50 g.sukker
2 tsk.kakao
2 æggehvider pasteuriserede
18 ladyfingers(italienske aflange kager)
1 dl.stærk kaffe
75 g.mørk choklade
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne sammen med mascarpone, sukker og kakao. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mascarponecremen. Dyp en tredjedel af kagerne i kaffe og læg dem i bunden af en lille form foret med bagepapir. Læg et lag creme over kagerne og gentag med kager og creme to gange. Slut af med creme, drys med revet chokolade og stil formen koldt mindst 2 timer inden servering. Løft forsigtigt desserten ud af formen ved hjælp af papiret og skær den i tykke skiver. God fornøjelse og velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (19 stemmer)

Opskriften er vist 21316 gange,
og udskrevet 868 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-04-15 00:04:26
du skal bruge pasteruiserede(stav) æg. ladyfingers kan købes i SuperBest. som alternativ kan lagkagebunde bruges

julla  -  2008-03-06 17:23:04
Øh må man godt bruge æggehvider og blommer når det ikke helt bliver gennemstegt? spørger måske dumt. Forresten hvor kan man få de ladyfingers? tak på forhånd

Freke  -  2007-11-07 12:50:55
Supernem opskrift, og ja bagepapir skal helt sikkert bruges..

Henriette  -  0000-00-00 00:00:00
En yderst lækker dessert. Et stort hit til min fødselsdagsfest. Heldigvis havde jeg lavet den en gang før, hvor jeg ikke brugt bagepapir. Det skal lige siges, at der er en grund til at Laila Lykke har skrevet at man skal bruge det. Den blev nemlig ødelagt. Til festen var den flot. Så tak for en lækker opskrift.