Pisk æggeblommerne sammen med mascarpone, sukker og kakao. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mascarponecremen. Dyp en tredjedel af kagerne i kaffe og læg dem i bunden af en lille form foret med bagepapir. Læg et lag creme over kagerne og gentag med kager og creme to gange. Slut af med creme, drys med revet chokolade og stil formen koldt mindst 2 timer inden servering. Løft forsigtigt desserten ud af formen ved hjælp af papiret og skær den i tykke skiver.
God fornøjelse og velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(19 stemmer)
Opskriften er vist 21659 gange, og udskrevet 872 gange.
Kommentarer
- 2008-04-15 00:04:26 du skal bruge pasteruiserede(stav) æg. ladyfingers kan købes i SuperBest. som alternativ kan lagkagebunde bruges
julla - 2008-03-06 17:23:04 Øh må man godt bruge æggehvider og blommer når det ikke helt bliver gennemstegt? spørger måske dumt. Forresten hvor kan man få de ladyfingers? tak på forhånd
Freke - 2007-11-07 12:50:55 Supernem opskrift, og ja bagepapir skal helt sikkert bruges..
Henriette - 0000-00-00 00:00:00 En yderst lækker dessert. Et stort hit til min fødselsdagsfest. Heldigvis havde jeg lavet den en gang før, hvor jeg ikke brugt bagepapir. Det skal lige siges, at der er en grund til at Laila Lykke har skrevet at man skal bruge det. Den blev nemlig ødelagt. Til festen var den flot. Så tak for en lækker opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider