smeltet margarine eller smør200 g. smeltet margarine eller smør
4
æg4 æg
1
tsk.
kanel (2 gram)1 tsk. kanel (2 gram)
2
tsk.
bagepulver (5 gram)2 tsk. bagepulver (5 gram)
6
skiver ananas6 skiver ananas
Pynt Pynt
2
dl.
abrikosmos -reven chokolade eller kokosmel 2 dl. abrikosmos -reven chokolade eller kokosmel
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en æggesnaps. Mel, bagepulver og kokosmel blandes i, sammen med det smeltede fedtstof, det hele røres forsigtig sammen til en ensartet masse, som hældes i en springform ( ca. 24 cm.)
Ananasskiverne skæres i stykker og stykkerne vendes i mel blandet med kanel, hvorefter de stikkes ned i dejen.
Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader i ca 45 minutter.
Ovnen skal have den rette temperatur fra startten.
Når kagen er afkølet, smøres abrikosmosen på, og kagen drysses med chokolade eller kokosmel
Tips:
738
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12753 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider