Kokusmel, flormelis og vanillesukker blandes. I en anden skål piskes æggehviden helt stiv, og denne vendes derpå over i kokusblandingen. Den klæbrige masse formes til brød, og lægges på et stykke pålægschokolade. På toppen lægges der ligeså et stykke chokolade, og det puttes i ovnen. Brødene tages ud når chokoladen på toppen er smeltet ned over brødet. Brødene stilles i køleskabet, og kan derpå spises.
Tips:
Hold øje med brødene mens de er i ovnen. de skal kun have ganke få minutter...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 8257 gange, og udskrevet 146 gange.
Kommentarer
Ida - 2011-07-24 13:18:21 Mums:(;
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider