varmt vand eller kødsuppe varmt vand eller kødsuppe
salt salt
tynde franskbrødsskiver tynde franskbrødsskiver
revet ost revet ost
Opskrift:
Skær rigeligt med løg i tynde skiverog lad dem stege lysebrune i smør eller olie.
Hæld derpå varmt vand eller kødsuppe (mere end man ønsker suppe) over og lader det koge i 15 min.
Derefter tilsættes salt efter behag.
Skær tynde franskbrødsskiver og læg dem på suppen, der er taget af ilden.
Drys et tykt lag revet ost på og stil derefter gryden i en god varm ovn indtil osten er blevet brun.
I stedet for gryden, kan anvendes små ildfaste portionsskåle.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8634 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider