Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget strus med grillede grøntsager

Røget strus med grillede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.røget struds
2 avocado
1-2 aflange radicchio
100 g.rucola
 salt
 peber
 mild olivenolie
 balsamico
1 citron
40 g.pinjekerner
1 fedhvidløg
 parmesanostflager
20 g.reven parmesanost


Opskrift:

Skær kødet i næsten papirstynde skiver og spred dem ud på 4 tallerkener.
Del hver avocado i 6 både, dryp dem med lidt citronsaft, smør dem med olivenolie og grill dem.
Skær radicchio-salaten i 6-8 både og grill dem. Rist pinjekernerne let gyldne i ovnen og blend dem herefter med olivenolie, reven parmesan, hvidløg og lidt citronsaft til en cremet konsistens.

Anret de grillede grøntsager på kødet med rucolasalaten, der lige er vendt med lidt olie, balsamico, salt og peber.
Drys parmesanflager udover og læg pinjekerneolie omkring.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8324 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu