Pisk æggeblommer sukker og kanel luftigt og skummende
Vend flødeskummet i æggesnapsen og sæt isen ind i fryseren 1 time
Rør jævnligt i isen
Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i isen og sæt den tilbage i fryseren
Rør et par gange i isen
Tips:
energi 1770kj protein 8% kulhydrat 27% fedt 65%
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7596 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
tine - 0000-00-00 00:00:00 genial opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider