nachos - med salt ost eller chili1 pose nachos - med salt ost eller chili
1
pose
Cheddar ost i stimler1 pose Cheddar ost i stimler
2
ferske kyllinge fileter2 ferske kyllinge fileter
2
bøtter
Santa Maria eller Tex Mex Salsa - mild medium eller hot2 bøtter Santa Maria eller Tex Mex Salsa - mild medium eller hot
Chili hvis ønsket mere krydderi Chili hvis ønsket mere krydderi
Soja Soja
salt/seltin salt/seltin
1
Advocado1 Advocado
0.25
citron Saften herfra0.25 citron Saften herfra
Opskrift:
Placer nachosene i et ildfast fad, drys cheddarosten over og sæt det i ovnen på 190 C indtil osten er smeltet. Snit fileterne 4 gange på den ene side ca. 1 cm. dybt og gnid soja og salt ind i sprækkerne. Placer fileterne med den ridsede side nedaf indtil 1/4 af fileten er stegt, vend så fileterne og gør sådan 2 gange med hver. Skær dem derefter i små tern.
Advocadoen moses til den er en næsten smørbar konsistens hvortil citronsaften tilsættes og der røres rundt.
Tag nu de dejlige nachos, dyb dem i salsa og advocadodippen og fyld lidt kylling på.
Tips:
En dejlig snack men helt klart også formidabel til et ordentligt måltid. Kødet kan selvfølgelig skiftes ud.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(100 stemmer)
Opskriften er vist 19387 gange, og udskrevet 326 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider