Boller i Karry med havregryn
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Danzerna Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Boller:
Lav små boller ud af kødet, løg, havregryn, kartoffel mel og lidt alm. mel og kog dem i 5-10 min. Ris: Kog risene i 10-12 min. Sovs: Svits karrypulveret i margarinen og tilsæt kogevandet fra kødet. Pisk mel i til sovsen har fået den ønskede konsistens. Tips: Sovsen kan spædes til med fløde eller mælk. |
|
Opskriften er vist 73509 gange,
og udskrevet 1338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (100 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel - 2012-04-24 19:21:19 hej allesammen, jeg ved ikke om jeg har gjort det forkert, men da jeg prøvede at koge kødbollerne blev de helt vandede og ulækre og faldt fra hinanden. - 2012-01-23 08:30:20 jeg synes at der skal meget karry i Helle - 2011-10-03 10:29:09 Ja,der er alt for lidt karry i. Kom i lidt efter lidt,og smag til efterhånden. - 2011-10-03 10:26:11 Ja,klk. Her i huset spiser vi en pose ris pr. person :) klk - 2011-05-30 17:03:38 ja, jeg ved godt det ikke har noget at gøre med selve opskriften, men jeg kan ikke dy' mig: en pose ris pr. mand!!!?? Velbekomme! - 2011-03-19 18:44:27 Hvad for noget kød RP - 2009-07-11 20:56:42 Hvis man gerne vil have en karrysovs der smager af noget skal der væsentlig mere karry i end der står i opskriften :) muddi - 2009-05-19 16:54:55 det da bare herre lækkert moster, det smager jo som en drøm, min moder syntes desværre det smager som et marridt. - 2009-03-27 19:27:16 du skal bare bruge vand og mel og karry HK Josephine 13år - 2008-11-24 16:47:31 hvordan laver man sovsen? melissa 10 år 1-2 - 2007-11-14 14:52:41 Dejlig let mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne