Smelt smørret og bland det med mælken, når det er lunkent røres gæren i forsigtigt. tilsæt salt, sukker og mel. Rør dejen til den er jævn. Hæld dejen i en smurt 1½ l. form og giv brødet et par snit som derefter pensles med vand eller æg for at give det en sprød skorpe. Sæt brødet nederst i en kold ovn på 225 C i omtrent 40 minutter.
Tips:
Vær varsom med gæren da det kan ødelægge hele brødet hvis det brænder på.
En gammel ovn klarer skærerne bedst.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 9735 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
the best - 2010-06-02 17:07:01 Hej med jer.
Dette lyse brød smager lækkert, og ser godt ud.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider