kom 1200 g. mel i røreskål eller røremaskine. derefter sukker og salt.
Margarinen smeltes og mælken hældes i, når det er fingervarmt, opløses gæren i mælke blandingen. æg og væske tilsættes skiftevis. hvis dejen er meget klistret, tilsættes lidt mere mel, gem noget til boller skal slås op.
Dejen stilles til hævning på et lunt sted, til den er hævet til dobbelt størrelse. ca. 1/2 time.
Dejen hældes ud på et melstrøet bord og æltes godt igennem.
Bollerne formes og sættes på bageplade, og efterhæver til dobbelt størrelse.
Bollerne pensles med sammenpisket æg eler mælk, bages på ovnens midderste rille ved 220 grader i 12 - 15 minutter.
Velbekomme.
Tips:
Disse boller bliver altid rost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 4759 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider