Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Elses Boller

Elses Boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette O

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.margarine
1200-1500 g.hvedemel
150 g.sukker
3 æg
3 pakkergær
3 tsk.salt
6 dl.mælk
 
Opskrift:
kom 1200 g. mel i røreskål eller røremaskine. derefter sukker og salt. Margarinen smeltes og mælken hældes i, når det er fingervarmt, opløses gæren i mælke blandingen. æg og væske tilsættes skiftevis. hvis dejen er meget klistret, tilsættes lidt mere mel, gem noget til boller skal slås op. Dejen stilles til hævning på et lunt sted, til den er hævet til dobbelt størrelse. ca. 1/2 time. Dejen hældes ud på et melstrøet bord og æltes godt igennem. Bollerne formes og sættes på bageplade, og efterhæver til dobbelt størrelse. Bollerne pensles med sammenpisket æg eler mælk, bages på ovnens midderste rille ved 220 grader i 12 - 15 minutter. Velbekomme.

Tips:

Disse boller bliver altid rost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4679 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu