Rodfrugtmos 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Anita Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler og rodfrugter skrælles og skæres i mindre stykker.
Koges møre ca. 15 minutter i letsaltet vand.
Hæld kogevandet fra og gem en del af det.
Mos grøntsagerne fx. gennem hakkemaskinen.
Rør bouillonen i.
Tilsæt evt. lidt af kogevandet til en lind konsistens.
Smag til med peber og evt. salt.
Tips: Serveres som tilbehør til fx en ovnret med fisk, og med kartofler til. - Kan tilberedes dagen før, og varmes i ovn/mikroovn. |
|
Opskriften er vist 12434 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne