Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jordbær Bolsjer

Jordbær Bolsjer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Bolcher - Bolche

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kasper

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.Vand
1.5 dl.Druesukker
4 dl.Sukker
 
0.5 spsk.Citronsyre
5 ml.Jordbæraroma
2 ml.Rød farve
 
Opskrift:
Lig et håndklæde på bordet og lig så teflonvæven ovenpå. Hæld noget Vinddruekerneolie ud på teflonvæven og smør det så ud over det hele. Smør også spartlerne og en saks ind i olien. Hæld vand, druesukker og sukker ned i en gryde og kog det op til 165 grader. Hæld massen ud på den smurte teflonvæv og lad det køle lidt ned i ca. 30 sek. drys nu citronsyren ud over massen og ælt det så grundigt ind. Nu hælder du forsigtigt Jorbæraromaen over massen og ælter det ind igen. Det samme gør du med den røde farve. Når massen er blevet tyk, klipper du et lille stykke af og ruller det ud til en pølse. Klip nu nogle fine bolsjer.

Tips:

Opbevar bolsjerne i en tætlukket dåse eller noget andet. Drys bolsjerne med druesukker eller magnesium så de ikke klistrer sammen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (37 stemmer)

Opskriften er vist 15210 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mulle  -  2014-11-30 10:30:47
jeg er 11 år, og prøvede at lave bolsjerne. De er rigtig gode og de klistre kun lidt sammen, også selv om jeg puttede druesukker på, men de er gode.8-)

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Super Gode Bolsjer Smager Rigtig Godt