god kraftig hønsebouillon5 dl. god kraftig hønsebouillon
2
dl.
fløde2 dl. fløde
Salt Salt
Peber Peber
1
bdt.
kruspersille1 bdt. kruspersille
Opskrift:
Rejerne skylles og blancheres i letsaltet vand, pilles og kommes i en skål sammen med finthakket kørvel.
Persillesuppe:
Porren renses, skæres i tynde skiver og koges mør i 2 dl vand og 25 g smør. Porren afdryppes for vand og vendes sammen med fjordrejer og kørvel. Hvidløgene pilles og hakkes groft. Sauteres let i en gryde, hvorefter hønsebouillon og fløde hældes ved og koger med i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Persillen plukkes og hakkes groft, kommes i en blender og blendes sammen med den kogende suppe - til den har en pæn, ensartet grøn farve.
Anretning:
Fjordrejeblandingen presses i cylinderform og sættes i en dyb tallerken med den blendede persillesuppe omkring. Pyntes med kørvel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6739 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider