Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar

Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lund-Madsen

Indsendt :


Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar, billede 4 Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar, billede 1 Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar, billede 2 Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund:
500 g.Cibus elastisk pizzamel (Skal være den slags - den kan købes i Bilka for 10.95/kg)
35 g.gær
3 dl.vand
1 tsk.salt
 
 Fyld:
200 g.lagret Irsk Cheddar (som hel ost)
7 spsk.Dolmio Pastasause
200 g.Majs
1 grøn Peber
4-500 g.hakket oksekød
2 spsk.Oregano
 
Opskrift:
Rør gæren ud i lunkent vand. salt blandes i. Mel blandes i. Dejen æltes, hvorefter den deles i 2 og lægges til at hæve i 45 min (meget vigtigt).

Når dejen har hævet æltes den en smule hvorefter den rulles ud så den passer til en bageplade. Dejen lægges på bagepladen.

Når dejen fylder hele bagepladen smøres den ind i Dolmio Pizzasause med en ske, herefter rives cheddarosten ud over pizzaen i et jævnt lag. Ovenpå osten lægges diverse grøntsager (Jeg har valgt majs og grøn peber til denne opskrift, men ellers kan jeg anbefale champignon).

Herefter skal vi have køddet på, det skal presses tyndt mellem håndballerne hvorefter det placeres i et jævnt lag ud over pizzaen. Pizzaen er nu klar til at komme i ovnen. Den placeres midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 15 - 25 minutter - indtil kødet er mørkt og osten er smeltet og ikke mindst at bunden er hævet.

Når pizzaen er nok tages den ud af ovnen hvorefter den drysses med oregano og den kan herefter serveres.

Tips:

Det er meget vigtigt at man bruger netop Cibus elastisk pizzamel og også vigtigt at dejen får lov til at hæve i mindst 45 minutter. Held og lykke


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (342 stemmer)

Opskriften er vist 203574 gange,
og udskrevet 2987 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-04-20 08:37:55
Super nem opskrift, resultatet var meget velsmagende. Kan evt. også toppes med peperoni.

  -  2011-03-24 08:40:20
hvorfor er der kun til 2-3 portioner

grisen piki  -  2010-12-05 13:04:34
bare et lille tip så man ikke bliver syg så er det en god ide at stege oksekødet 10-15 mintutter på panden med kryderrier. og efter det så kan man sætte oksekødet på pizzaen også skal den i ovnen :D velbekomme.....

  -  2010-11-13 22:41:21
Prøv at anvend almindeligt hvedemel (ca. 480g) og så tilsæt dejen 1-2 spsk. olie, så bliver den mere elastisk

Mathias  -  2010-07-06 12:57:13
sisl Cheddar er en ost

sisl  -  2010-03-07 09:54:54
hvad er cheddar

Per  -  2008-11-29 21:15:06
Det blev ingen Succes.

Fyldet afgav for meget væde, som det sikkert kan ses på det store billede så dejen blev noget klistret noget, på nær i kanten.
Det er så spørgsmålet om det er meningen at den ene halvdel af dejen skal gemmes til en anden dag, så fyldet her er til en bageplade, eller om det er meningen at fyldet også skal deles i 2?.
Vi brugte hele dejen og fyldet til EN plade og brugte en anden pizzamel.

"mini kokken"  -  2007-09-26 18:53:29
hvad er Cibus elastisk pizzamel ???

annem  -  2007-08-24 12:36:41
dejen blev for elastisk- kunne ikke rulle den ud til en pizza. Men fik nogle udmærkede pizzaboller ud af det!

trine  -  2007-08-12 19:11:42
man kan nemdt bruge amenelig hvedemel

P-nille  -  0000-00-00 00:00:00
Børn fra 4. klasse kan lave opskriften