Kommentarer
- 2013-04-20 08:37:55 Super nem opskrift, resultatet var meget velsmagende. Kan evt. også toppes med peperoni.
- 2011-03-24 08:40:20 hvorfor er der kun til 2-3 portioner
grisen piki - 2010-12-05 13:04:34 bare et lille tip så man ikke bliver syg så er det en god ide at stege oksekødet 10-15 mintutter på panden med kryderrier.
og efter det så kan man sætte oksekødet på pizzaen også skal den i ovnen :D velbekomme.....
- 2010-11-13 22:41:21 Prøv at anvend almindeligt hvedemel (ca. 480g) og så tilsæt dejen 1-2 spsk. olie, så bliver den mere elastisk
Mathias - 2010-07-06 12:57:13 sisl
Cheddar er en ost
sisl - 2010-03-07 09:54:54 hvad er cheddar
Per - 2008-11-29 21:15:06 Det blev ingen Succes.
Fyldet afgav for meget væde, som det sikkert kan ses på det store billede så dejen blev noget klistret noget, på nær i kanten.
Det er så spørgsmålet om det er meningen at den ene halvdel af dejen skal gemmes til en anden dag, så fyldet her er til en bageplade, eller om det er meningen at fyldet også skal deles i 2?.
Vi brugte hele dejen og fyldet til EN plade og brugte en anden pizzamel.
"mini kokken" - 2007-09-26 18:53:29 hvad er Cibus elastisk pizzamel ???
annem - 2007-08-24 12:36:41 dejen blev for elastisk- kunne ikke rulle den ud til en pizza. Men fik nogle udmærkede pizzaboller ud af det!
trine - 2007-08-12 19:11:42 man kan nemdt bruge amenelig hvedemel
P-nille - 0000-00-00 00:00:00 Børn fra 4. klasse kan lave opskriften
|