Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Startboller

Startboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.mælk eller vand
1 tsk.salt
1 spsk.olie
1 revet gulerod
2.5 dl.fuldkornshvedemel
6 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i mælken/vandet. Tilsæt salt, olie og revet gulerod. Bland de 2 slags mel i, og ælt til dejen slipper. Hæver ½ time. Form boller af dejen og lad dem efterhæve 15 min. Bag bollerne 15 min. ved 200 grader.

Tips:

Fuldkornshvedemelet kan erstattes med havregryn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 196 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

rigmor  -  2011-07-09 10:51:09
Hvor mange boller.....