Rør gæren ud i mælken/vandet. Tilsæt salt, olie og revet gulerod. Bland de 2 slags mel i, og ælt til dejen slipper. Hæver ½ time.
Form boller af dejen og lad dem efterhæve 15 min.
Bag bollerne 15 min. ved 200 grader.
Tips:
Fuldkornshvedemelet kan erstattes med havregryn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 10359 gange, og udskrevet 200 gange.
Kommentarer
rigmor - 2011-07-09 10:51:09 Hvor mange boller.....
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider