butterdejs- eller mørdejsbund1 butterdejs- eller mørdejsbund
300
g.
sukker300 g. sukker
500
g.
bær500 g. bær
Opskrift:
Stenene tages om nødvendigt ud af bærrene.
Bærrene koges med halvdelen af sukkeret til de er møre.
Så tages de op med en skummeske og saften koges ind med resten af sukkeret til en sirupsagtig konsistens.
Bær og saft hældes i dejbunden og hensættes køligt.
Serveres med flødeskum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3910 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider