Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbæris roulade

Hindbæris roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
3 æg
1 tsk.citronsaft
100 g.flormelis
1 dl.hvedemel
0.5 dl.kartoffelmel
0.5 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
200-250 g.Hindbær
3 spsk.sukker
2 blade husblas
2 dl.fløde
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Lav en form af bagepapir så dejen ikke kan rende ud over kanterne(læg evt. bagepapiret i en form af staniol). Pisk æg og flormelis godt sammen. Vend sigtet mel, kartoffelmel og bagepulver i og tilsæt citronsaft. Hæld dejen i formen og bag i ca 8 min. FYLD: Optø hindbær m. sukker (hvis de er frosne)og blendes herefter. Pisk fløden og tilsæt smeltet husblas. Rør tilsidst sammen med hindbærene og lad det stivne. Smør fyldet ud på den bagte, afkølede bund og rul den sammen til en roulade. Lig kagen i fryseren min. 1 time og server drysset med sigtet flormelis.

Tips:

Smager så englene synger i vilden sky! Kan bruges både, som dessert eller til kaffen. Genial dessert til fester, hvor du kan lave isrouladen nogle dage i forvejen og blot servere den direkte fra fryseren på dagen. Den vækker med garanti STOR begejstring!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11719 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu