Hindbæris roulade

Hindbæris roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
1 tsk.citronsaft
100 g.flormelis
1 dl.hvedemel
0.5 dl.kartoffelmel
0.5 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
200-250 g.Hindbær
3 spsk.sukker
2 Husblas, blade
2 dl.fløde
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.

Lav en form af bagepapir så dejen ikke kan rende ud over kanterne(læg evt. bagepapiret i en form af stanniol). Pisk æg og flormelis godt sammen. Vend sigtet mel, kartoffelmel og bagepulver i og tilsæt citronsaft. Hæld dejen i formen og bag i ca. 8 min.

FYLD:
Optø hindbær med sukker (hvis de er frosne)og blendes herefter. Pisk fløden og tilsæt smeltet husblas. Rør til sidst sammen med hindbærrene og lad det stivne. Smør fyldet ud på den bagte, afkølede bund og rul den sammen til en roulade.

Lig kagen i fryseren min. 1 time og server drysset med sigtet flormelis.

Tips:

Smager så englene synger i vilden sky! Kan bruges både, som dessert eller til kaffen. Genial dessert til fester, hvor du kan lave isrouladen nogle dage i forvejen og blot servere den direkte fra fryseren på dagen. Den vækker med garanti STOR begejstring!





karakterer:
Opskriften er vist 12542 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu