Norsk strøsselkage (lille bradepande)

Norsk strøsselkage (lille bradepande), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Norsk strøsselkage (lille bradepande), billede 4 Norsk strøsselkage (lille bradepande), billede 1 Norsk strøsselkage (lille bradepande), billede 2 Norsk strøsselkage (lille bradepande), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
225 g.hvedemel
100 g.sukker
3 tsk.bagepulver
1 æg
150 g.smør
 
 Fyld:
100 g.smør
90 g.havregryn
200 g.sukker
 Marmelade (jordbær-solbær-hindbær-rabarber eller hvad man nu foretrækker)
 
Opskrift:
Mel blandes med sukker, bagepulver og æg. Heri hakkes smørret og dejen æltes sammen.

Rulles ud eller trykkes med fingrene i en bradepande 23x33 cm. som en bund. ovenpå kommes der et lag marmelade.

Derefter smeltes smørret i en gryde, som så tages fra varmen og heri blandes der havregryn og sukker.
Fordel havre/sukkermassen over marmeladen.

Bages på nederste rille på en rist ved 225 grader C. i ca. 20 min.


karakterer:
Opskriften er vist 18055 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

1969  -  2009-10-25 08:55:13
Uhmmm lige min kage smag - kan godt halvere sukkeret i drysset. Marmeladen søder jo også:-)

alice hansen  -  2008-06-05 11:38:15
super god - hurtig lækker kage ved uventede gæster