Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Norsk strøsselkage (lille bradepande)

Norsk strøsselkage (lille bradepande), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
225 g.hvedemel
100 g.sukker
3 tsk.bagepulver
1 æg
150 g.smør eller margarine
 
 Fyld:
100 g.smør eller margarine
3 dl.havregryn
200 g.sukker
 Marmelade (jordbær-solbær-hindbær-rabarber eller hvad man nu foretrækker)
 
Opskrift:
Mel blandes med sukker, bagepulver og æg. Heri hakkes smøret og dejen æltes sammen. Rulles ud eller trykkes med fingerne i en lille bradepande, som en bund. ovenpå kommes der et lag marmelade. Derefter smeltes smøret i en gryde, som så tages fra varmen og heri blandes der havregryn og sukker. Fordel havre/sukkermassen over marmeladen. Bages på nederste rille på en rist ved 225 grader i ca. 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13631 gange,
og udskrevet 348 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

1969  -  2009-10-25 08:55:13
Uhmmm lige min kage smag - kan godt halvere sukkeret i drysset. Marmeladen søder jo også:-)

alice hansen  -  2008-06-05 11:38:15
super god - hurtig lækker kage ved uventede gæster