Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skorpebrød

Skorpebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.rugbrødsrester
3.5 dl.mælk el. vand
25 g.gær
0.25 dl.lunkent vand
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
brødrestrne skæres i småstykker sættes i blød i væsken i 1 døgn.

Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i.

når dejen er hævet æltes melet i formved 220 grader varmt i 1 time


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5942 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jytte Mogensen   -  2020-03-15 01:30:00
Syntes vejledningen til opskriften er forvirrende og dårlig skrevet.