Skorpebrød

Skorpebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rugbrødsrester
3.5 dl.mælk el. vand
25 g.gær
0.25 dl.lunkent vand
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
brødrestrne skæres i småstykker sættes i blød i væsken i 1 døgn.

Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i.

når dejen er hævet æltes melet i formved 220 grader varmt i 1 time





karakterer:
Opskriften er vist 7648 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-15 01:30:00
Syntes vejledningen til opskriften er forvirrende og dårlig skrevet.