| |
|
Skorpebrød
Skorpebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | rugbrødsrester250 g. rugbrødsrester | 3.5 | dl. | mælk el. vand3.5 dl. mælk el. vand | 25 | g. | gær25 g. gær | 0.25 | dl. | lunkent vand0.25 dl. lunkent vand | 250 | g. | hvedemel250 g. hvedemel | | | |
| |
brødrestrne skæres i småstykker sættes i blød i væsken i 1 døgn.
Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i.
når dejen er hævet æltes melet i formved 220 grader varmt i 1 time
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6146 gange, og udskrevet 109 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Jytte Mogensen - 2020-03-15 01:30:00 Syntes vejledningen til opskriften er forvirrende og dårlig skrevet.
|
|