Polsk rabarberkage

Polsk rabarberkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Polsk rabarberkage, billede 4 Polsk rabarberkage, billede 1 Polsk rabarberkage, billede 2 Polsk rabarberkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
250 g.sukker
1 æg
1.5 dl.blandet mælk og fløde
175 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
200 g.friske stilke vinrabarber
 
Opskrift:
Rør smør og sukker let og skummende, tilsæt æg, mælk og fløde og derefter melet, der sigtes sammen med bagepulver.

fyld dejen i en velsmurt, raspdrysset flad bageform eller et ovnfast fad.

skyld rabarberstilkene og skær dem i 2-3 cm lange stykker. stik dem halvt ned i dejen og sæt fadet i ovnen, og bag den ved 175 grader C. alm. ovn i 50 min eller til kanten er sprød og lysebrun.





karakterer:
Opskriften er vist 36170 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu