Peanut Soup (Jordnødde suppe)

Peanut Soup (Jordnødde suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt af : Christine

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 ds.peanut butter (Jordnødde smør) "Smooth
1 frossen kylling
1.5 ds.flåede tomater
 godt med chili (efter smag)
3 små løg
1 Bouillonterning, kylling
 basmatiris
 
Opskrift:
Tag indmaden ud af kyllingen og kog den 1 time sammen med bouillonterningen.

Kog risen lidt for længe under omrøring så den bliver klistret, og stil den til side til at køle af.

Blend peanut butter, flåede tomater, løg og chili sammen, og hæld det i en gryde og tilsæt kyllingevand til der er en passende mængde suppe. Lad det simre mens du piller kødet fra kyllingen.

Efter en 5-10 minutters simreren får suppen en tykkere konsistens. Tilsæt kyllingekødet. Form den nu afkølede ris til kugler i praktisk størrelse (på størrelse med et æg) og server dem som tilbehør til suppen. Det hele spises med fingrene hvis man vil være rigtig autentisk! :)

Tips:

Denne opskrift kan nemt fryses eller gemmes, og smager endnu bedre dagen efter!


karakterer:
Opskriften er vist 16086 gange,
og udskrevet 377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu