Tag indmaden ud af kyllingen og kog den 1 time sammen med boullionterningen.
Kog risen lidt for længe under omrøring så den bliver klistret, og stil den til side til at køle af.
Blend peanut butter, flåede tomater, løg og chili sammen, og hæld det i en gryde og tilsæt kyllingevand til der er en passende mængde suppe. Lad det simre mends du piller kødet fra kyllingen.
Efter en 5-10 minutters simren får suppen en tykkere konsistens. Tilsæt kyllingekødet. Form den nu afkølede ris til kugler i praktisk størrelse (på størrelse med et æg) og server dem som tilbehør til suppen. Det hele spises med fingrene hvis man vil være rigtig autentisk! :)
Tips:
Denne opskrift kan nemt fryses eller gemmes, og smager endnu bedre dagen efter!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(14 stemmer)
Opskriften er vist 14996 gange, og udskrevet 359 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider