Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Persillesuppe med hvidløgsrejer

Persillesuppe med hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.Smør
1 Salt
 hvid peber
200 g.Rejer
2 dl.Piskefløde
1 bdt.Persille
1 spsk.Olie
1 Løg
10 dl.Hønsebouillon
1 Groft brød
200 g.Flødeost natural
2 fedHvidløg
 
Opskrift:
Et halvt bundt plukket persille sauteres i smeltet smør sammen med hakkede løg (1 hvis det er stort eller 2 små løg).

Tilsæt 1 liter bouillon og koger ca. ½ time.

Blendes (evt med stavblender) og sigtes. Tilsæt flødeost og fløde og smages til med salt og peber.

En pande opvarmes og tilsættes olie. Når olien er meget varm tilsættes presset hvidløg og rejer. Rejerne skal kun lige vendes i olien og serveres straks derefter (ellers bliver rejerne hårde). Suppen hældes oven på rejerne.

Serveres med groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6101 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu