Ris: Brune eller vilde (kan switses med grønsagerne) Ris: Brune eller vilde (kan switses med grønsagerne)
Grønsager: Grønsager:
Gulerødder Gulerødder
tomat tomat
bønnespire bønnespire
bambusskud bambusskud
babymajs babymajs
chili chili
rødløg rødløg
soya soya
Opskrift:
De små ruller: kødet steges let, grønsagerne tilsættes, til sidst soya, salt og peber. Steges kun meget let. tomaterne steges ikke, men rulles i kolde og udhul dem, så man kun får det yderste med, pakkes ind i rulledej og steges på en pande til de er gyldenbrune.
Grønsagerne: steges på wokken, men så de stadig er sprøde. Brug gerne nok tomater til at få lidt "sovs" + salt og peber
Tips:
Man kan dybbe i mangochukny.
grunden til at man skal være lidt forsigtig med tomaterne er, at når de bliver varme flyder de ud og det vil gøre dejen blød. men netop også derfor er de rigtig gode til "sovsen"...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(15 stemmer)
Opskriften er vist 31378 gange, og udskrevet 442 gange.
Kommentarer
Michael - 2012-02-05 16:07:36 Prøv at tænk lidt,du kan jo blande som du syntes
Hei - 2010-12-23 18:51:49 Du skriver ikke hvor meget af ingredienserne der skal i, du skriver bare lige hurtigt såd'n og såd'n og såd'n. Meningen er at man også skal vide hvor meget af de forskellige ting der skal i!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider