Slånbærsaft

Slånbærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Slåen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 slåen
 vand
 sukker
 
Opskrift:
Du skal vente med at plukke slåen til de har fået frost, nogen siger man godt kan plukke før, og så putte bærrene i fryser, men min erfaring siger, at det ikke blir så godt.

Bærrene skylles, og skal dækkes med kogende vand, atamon, og stå køligt i 2 døgn. Derefter, sies saft, koges op og tilsættes sukker efter smag.

Hældes på skoldede flasker, eller fryses, så behøver det ikke koges først. Fortyndes med vand når det skal drikkes.

Du kan nu dække bærrene med endnu en omgang kogende vand og lade det trække i 2 døgn, det gir en lidt tyndere saft, men god nok.


karakterer:
Opskriften er vist 9073 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu