Røræg med ost

Røræg med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Mickel

Indsendt :

Ingredienser:
8 Æg
5 SkiverFlødehavarti ost
 Lidtsmør
 Salt
 
Opskrift:
Smelt smør på panden med lidt over middel varme. Tag af varmen og kom alle æggene på. Sæt på varmen igen og rør regelmæssigt med en paletkniv eller en grydeske. Når det er stift kommes osten på og der røres rundt indtil den er smeltet. Kom lidt salt på.


karakterer:
Opskriften er vist 11427 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-08-30 23:00:02
Der skal altså mælk i røræg, 2spsk pr.æg...

eto  -  2008-12-23 13:58:18
nå,så skal røræg osse ødelægges m ost...føj for ...