Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tun - Lagkage

Tun - Lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tine

Indsendt :



Ingredienser:
5 ds.Tun i olie
1 citron saft heraf
50 g.mayonaise
200 g.ymer
 11 husblas
 salt
 peber
0.25 tsk.basilikum
1 tsk.fint stødt Herbes de Provence
1 mellemstor finthakket rødløg
 
Opskrift:
Rør tun (uden væden) saft af 1 citron, mayonaisen, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence, hakket rødløg sammen med en gaffel.

Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad. Hæld den i en tynd stråle i massen.

kom massen i en springform og lad den stivne i køleskab.

Tips:

Pynt: 1 glas rød kaviar 1/2 finthakket rødløg 1 stort bundt fintklippet purløg 1 citron i halve skiver eller små både kaviar fordeles på overfladen. Kanten rundt pyntes med 2 rækker. 1: rødløg 2: purløg. citronskiver på fadet rundt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13224 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2007-12-23 00:31:15
200 g. ymer er lig med 2 dl.

Per  -  2007-12-23 00:19:24
200 g. ymer er lig med 2 dl.

  -  2007-12-22 18:38:42
200 gr ymer?? Hvad er det i deciliter?

Mona  -  2007-06-24 17:51:38
Det lyder godt, men hvor mange er det til???

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare total god. Især når man skal have gæster, eller også bare til sig selv når man er lækker-sulten... :)