Rør tun (uden væden) saft af 1 citron, mayonaisen, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence, hakket rødløg sammen med en gaffel.
Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad. Hæld den i en tynd stråle i massen.
kom massen i en springform og lad den stivne i køleskab.
Tips:
Pynt:
1 glas rød kaviar
1/2 finthakket rødløg
1 stort bundt fintklippet purløg
1 citron i halve skiver eller små både
kaviar fordeles på overfladen. Kanten rundt pyntes med 2 rækker. 1: rødløg 2: purløg. citronskiver på fadet rundt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13420 gange, og udskrevet 174 gange.
Kommentarer
Per - 2007-12-23 00:31:15 200 g. ymer er lig med 2 dl.
Per - 2007-12-23 00:19:24 200 g. ymer er lig med 2 dl.
- 2007-12-22 18:38:42 200 gr ymer?? Hvad er det i deciliter?
Mona - 2007-06-24 17:51:38 Det lyder godt, men hvor mange er det til???
Anne - 0000-00-00 00:00:00 den er bare total god. Især når man skal have gæster, eller også bare til sig selv når man er lækker-sulten... :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider