Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lagkagebunde Glutenfri I

Lagkagebunde Glutenfri I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Pre-Mix

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lagkagebunde Glutenfri I, billede 4 Lagkagebunde Glutenfri I, billede 1 Lagkagebunde Glutenfri I, billede 2 Lagkagebunde Glutenfri I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.sukker
3 heleæg
50 g.kartoffelmel
60 g.pre-mix eller rismel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend herefter de tørre ingredienser i.

Hæld dejen i en springform ca. 26 cm. i diameter.

Bag den ved 160 grader C. alm. ovn i 35 minutter.

Afkøl og flæk den i 2 lagkagebunde.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (47 stemmer)

Opskriften er vist 110755 gange,
og udskrevet 2483 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gerda  -  2019-11-16 22:54:58
Rigtig god. Bliver lidt tør ved frysning

Signe  -  2019-02-01 10:41:47
Jeg elsker denne her opskrift :) Tak for den :)

Jeanette   -  2017-03-26 14:16:15
Kan denne bund fryses, hvis man vil bruge den til en islagkage? Eller hvis man vil bage den før man skal bruge den?

Marianne  -  2016-04-29 11:15:19
Jeg har brugt opskriften en del gange og min familie er super glade for den, har aldrig haft problemer med resultatet ..... En super lækker bund

Lisbeth Bech Andetsen  -  2015-03-27 23:03:33
Vil bare lige sige., at man ikke skal smørre sin form Fordi så falder kagen nemmere sammen. Bare et råd fra en bage glad 😄

Lisa  -  2014-09-07 18:34:51
Det blev til en stor makron for mit vedkommende

  -  2014-05-22 20:37:59
Kan man putte smeltet chokolade i eller kakao, så det bliver choks-lagkagenunde??

Lykke jørgensen  -  2014-01-31 16:44:21
Jeg måtte puttet extra kartoffel mel og rismel, men min bund falde sammen, også selvom t jeg følger opskriften til punkt og prikke så falder mine bunder bare sammen,og hvorfor gøre den det??

Mig:)  -  2012-07-09 14:18:16
Kan man putte kakao i???

  -  2012-05-29 08:29:15
Hva er bedst at bruge? Premix eller rismel?

Per  -  2012-03-28 07:42:17
Pre-mix er en glutenfri melblanding, mener vi har brugt finax glutenfri melblanding i stedet, den uden mælk. Dobbelt portion vil ikke kunne være i en springform, men den kan jo bages af 2 gange så.

Karina  -  2012-03-15 16:20:10
Hvad er Pre-mix?

camilla  -  2011-07-15 00:45:24
Hvis jeg laver dobbelt portion mon så den kan være en en springform?

miig  -  2011-03-06 19:07:12
SUPER KAGE! kan KLAAAAART anbefales!

Anne  -  2010-09-08 16:15:13
Hanne du kan ikke mene seriøst at du ikke forstår denne opskrift!!!

Hanne Thind  -  2008-05-19 19:21:41
Det er da meget godt og får at vide at hælde dejen i formen men hvilken dej. Pisk sukker og æg sammen til til en hvid skum, og der efer rør melet i med en let hånd. Husk at smører formen med olie. eller margarine. Opskrifter er gode men da det ikke er alle der kan bage er det svært at forstå hvad i mene.

sus.m  -  2008-04-05 16:02:28
Gæsterne var begejstrede. Til 15-16 mennnesker, når jeg lavede 3 bunde til 1 kage. Jeg lagde den sammen med hindbærflødecreme, banan og chokoladespåner. Overtrukket med flødeskum. Guf.

bambi  -  0000-00-00 00:00:00
lagkagen bliver rigtig god, men man skal lave dobbelt for at få en normal lagkage

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Det er da en meget god og nem opskrift ;-)