Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dansk øllebrød

Dansk øllebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :


Dansk øllebrød, billede 4 Dansk øllebrød, billede 1 Dansk øllebrød, billede 2 Dansk øllebrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.brød (levning)
3 dl.vand
1 fl.hvidtøl
50-75 g.sukker
 
Opskrift:
Skær brødet i stykker og sæt det i blød i vandet dagen forud.

Kog brødet godt med halvdelen af øllet. Gnid det gennem en hulsi eller hårsigte idet der spædes med resten af øllet.

Sæt øllebrøden over ilden igen. Smag til med sukker og giv den et opkog (¼ -½ time).

Tips:

Spises med mælk og flødeskum.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Øllebrød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 42580 gange,
og udskrevet 745 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-10-16 14:26:15
Mmmm, min søn havede fået tandbøjle så den opskrift lavede vi! Men vi havde dog ikke noget 'hvidtøl' men smagte fantastisk alligevel (: