Dansk øllebrød

Dansk øllebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red:

Dansk øllebrød, billede 4 Dansk øllebrød, billede 1 Dansk øllebrød, billede 2 Dansk øllebrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.brød (levning)
3 dl.vand
1 fl.hvidtøl
50-75 g.sukker
 
Opskrift:
Skær brødet i stykker og sæt det i blød i vandet dagen forud.

Kog brødet godt med halvdelen af øllet. Gnid det gennem en hulsi eller hårsigte idet der spædes med resten af øllet.

Sæt øllebrøden over ilden igen. Smag til med sukker og giv den et opkog (¼ -½ time).

Tips:

Spises med mælk og flødeskum.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Øllebrød

karakterer:
Opskriften er vist 45834 gange,
og udskrevet 778 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-10-16 14:26:15
Mmmm, min søn havede fået tandbøjle så den opskrift lavede vi! Men vi havde dog ikke noget 'hvidtøl' men smagte fantastisk alligevel (: