Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste - skæres i både. Agurkerne halves, udstenes og skæres i tynde skiver. Radiser renses og skæres i skiver. Purløg klippes fint.
Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser.
Rygeostcreme
Ingredienserne blandes og smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 48208 gange, og udskrevet 1437 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider