Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokoladefondant

Chokoladefondant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Fondant

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.god mørk chokolade hakket (64-66 % cacao)
1 stor kop saltet smør
2 æggeblommer
2 æggehvider
2 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk æggeblommer i og rør glat.

Tilsæt mel og rør massen ned i temperatur. Pisk hviderne stive og vend i. Bages ved 180 grader i 12 minutter i to smør/sukker-smurte forme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 22323 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christian  -  2011-11-11 19:19:47
Malene, jeg tror, at du får et bedst resultat ved at bruge mørk chokolade. Ellers bliver det jo en hvid chokoladefondant. Så dvs. at du ikke får det blødende hjerte som målet jo er, at der skal være inden i. Det var blot kun et råd, du kan sikkert sagtens bruge hvid uden det mislykkedes.

Malene  -  2010-06-07 13:14:37
Kan man bruge hvid chokolade i stedet for?