Hindbærsnitter (Diabets)
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fedtfattig opskrift Indsendt : Red: |
|
|
Mel, margarine og sødemiddel smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C i ca. 12 minutter. Lad dem afkøle. Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter. Tips: Glasur: Majsstivelse blandes med så lidt vand som muligt og sødes med sødemiddel og romessens. |
|
Opskriften er vist 47824 gange,
og udskrevet 1139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Asger Frank - 2012-11-16 22:29:21 Fedtfattig opskrift, det er vist en forkert kategorisering: sammenlignet med de almindelige hindbærsnitteopskrifter er denne her ikke på nogen måde fedtbegrænset. AL. - 2011-08-03 15:02:39 Nu er jeg selv diabetiker, og synes virkelig den er god opskriften!! :-) Christina - 2011-01-17 14:46:37 Er der nogle tal for, hvor meget kulhydrat, der er i? Elin - 2010-05-14 18:05:32 hvis i gerne vil have en bedre glasur på, kan man på apoteket, Atwell Flordrys, som man bruger på samme måde som alm. Flormelis ;-) benthe - 2007-11-26 09:33:05 Tak for opskriften, og det er rigtigt, et lille stykke kan gå an. den var rigtig god. Per - 2007-10-28 08:06:49 Der skal jo nok mere glasur til, men prøv dig frem med mængden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne