Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbærsnitter (Diabets)

Hindbærsnitter (Diabets), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

KagerRet : Kager - Snitter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bund:
300 g.hvedemel
200 g.margarine
 sødemiddel svarende til 90 g. sukker
1 æggeblomme
1 spsk.vand
 
 Marmelade:
 hindbærmarmelade sukkerfri
 
 Glasur:
3 tsk.majsstivelse
 lidtvand
 sødemiddel
 romessens
 
Opskrift:
Mel, margarine og sødemiddel smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.

Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C i ca. 12 minutter. Lad dem afkøle.

Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter.

Tips:

Glasur:
Majsstivelse blandes med så lidt vand som muligt og sødes med sødemiddel og romessens.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 45289 gange,
og udskrevet 1121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Asger Frank  -  2012-11-16 22:29:21
Fedtfattig opskrift, det er vist en forkert kategorisering: sammenlignet med de almindelige hindbærsnitteopskrifter er denne her ikke på nogen måde fedtbegrænset.

AL.  -  2011-08-03 15:02:39
Nu er jeg selv diabetiker, og synes virkelig den er god opskriften!! :-)

Christina  -  2011-01-17 14:46:37
Er der nogle tal for, hvor meget kulhydrat, der er i?

Elin  -  2010-05-14 18:05:32
hvis i gerne vil have en bedre glasur på, kan man på apoteket, Atwell Flordrys, som man bruger på samme måde som alm. Flormelis ;-)

benthe  -  2007-11-26 09:33:05
Tak for opskriften, og det er rigtigt, et lille stykke kan gå an. den var rigtig god.

Per  -  2007-10-28 08:06:49
Der skal jo nok mere glasur til, men prøv dig frem med mængden.