Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bløddej (grundopskrift)

Bløddej (grundopskrift), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.mælk
200 g.gær
150-200 g.sukker
200 g.fedtstof
15 g.salt
3 æg
2000 g.hvedemel
 
Opskrift:
Dejen må ikke lægges for varmt, ligger ca ½ time før opslåningen. vil man rulle dejen må den behandles som vinerdej og lægges kold. der rulles da ca 200 g. fedtstof på 1 kg. dej.

Der fremstilles snegle, overskårne, smørsnegle, brunsviger osv. der bruges en mørk remonce lavet af 1 kg. vegetabilsk margarine og 2 kg, farin evt. lidt vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (26 stemmer)

Opskriften er vist 28824 gange,
og udskrevet 619 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kaj  -  2017-11-22 13:07:44
Hvordan skal de enkelte produkter blandes til dejen???????????

per rasmussen  -  2014-02-21 09:22:38
der skal ca 1500 g hvedemel til en halv liter