Bløddej (grundopskrift)

Bløddej (grundopskrift), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 l.mælk
200 g.gær
150-200 g.sukker
200 g.fedtstof
15 g.salt
3 æg
2000 g.hvedemel
 
Opskrift:
Dejen må ikke lægges for varmt, ligger ca ½ time før opslåningen. vil man rulle dejen må den behandles som vinerdej og lægges kold. der rulles da ca 200 g. fedtstof på 1 kg. dej.

Der fremstilles snegle, overskårne, smørsnegle, brunsviger osv. der bruges en mørk remonce lavet af 1 kg. vegetabilsk margarine og 2 kg, farin evt. lidt vand.


karakterer:
Opskriften er vist 31574 gange,
og udskrevet 643 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kaj  -  2017-11-22 13:07:44
Hvordan skal de enkelte produkter blandes til dejen???????????

per rasmussen  -  2014-02-21 09:22:38
der skal ca 1500 g hvedemel til en halv liter