Valnøddekerner æltes i, til sidst hakkes et æg i dejen så der bliver en klæbrig masse med en masse små klumper dej, denne masse kommes på pladen med papir og hæver til ca. dobbelt str.
Bages ved ca. 210 grader C i ca 10-12 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14272 gange, og udskrevet 177 gange.
Kommentarer
Sabrine - 2008-06-08 17:48:40 Tror denne er kommet i en forkert kategori
dorthe - 0000-00-00 00:00:00 hvor mange gram valnødder skal der i opskriften
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider