smeltet afkølet margarine200 g. smeltet afkølet margarine
300
g.
hvedemel300 g. hvedemel
3
tsk.
bagepulver3 tsk. bagepulver
1
dl.
mælk1 dl. mælk
Smørcreme: Smørcreme:
275
g.
margarine275 g. margarine
200
g.
flormelis200 g. flormelis
0.5
dl.
kogende vand0.5 dl. kogende vand
100
g.
kokosmel100 g. kokosmel
Opskrift:
Æg og sukkker piskes luftig. Resten af ingridienserne kommes i og piskes sammen. Dejen kommes i en stor bradepande og bages i ovn v.200grader i 20 min.
Ingredienserne til smørcremen røres sammen og kommes på kagen når den er afkølet. Kokosmelet ristes på en tør pande og kommmes ovenpå smørcremen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6999 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider